Coaching på “alle måder”

Du vælger, om du vil coaches i mit hyggelige lokale, via tlf., via nettet eller som en walk & talk samtale.

Walk & Talk samtaler – en nyhed

Mange mennesker har oplevet, at det at gå i naturen sætter tankerne fri. Derfor tilbyder jeg også Walk & Talk samtaler.

Formålet er det samme som i en almindelig coaching samtale, nemlig at du får et overblik over situationen og finder ud af, hvad du fremadrettet kan gøre eller forandre for at opnå det, du ønsker. Men måske vil naturen inspirere dig til endnu flere idéer.

Hvad kan samtalerne handle om?

Stort set alt. Vores behov er forskellige. For nogle, er det lettere at tale om svære ting mens de går, for andre er det lettere at gøre i en telefon eller over nettet. For andre igen er det vigtigt at sidde i samme lokale når man skal tale sammen.

Så afhængig af, hvordan du har det, kan du tale om det, du har behov for – uanset om vi sidder i min hyggelige samtalestue, går en tur eller vi mødes via nettet eller på telefonen. Nogle gange er du måske til det ene og andre gange til det andet – det afhænger nok også af problematikken.

Hvorfor skal du vælge mig som coach?

Fordi jeg er erfaren. Jeg har arbejdet med mange forskellige aspekter af coaching fra ledelsescoaching til coaching af ledige, fra personer med stress eller depression, personer der led af traumer eller diagnoser og til ganske dagligdags problemer i samværet med andre fx i familien, i ægteskabet og på arbejdspladsen.

Har du lyst til at vide mere om min baggrund, så kig under fanen: ”Inge Madsen” – her finder du også udtalelser fra personer der er blevet coachet af mig eller som har deltaget i kurser eller workshops.

Priser og tider

Du kan altid få en coaching samtale på præcis den længde, du har behov for, men for at gøre det overskueligt, er her eksempler på tider og priser .

Alle priser er inkl. 25% moms, da jeg som coach er momspligtig. Desværre!

Men den gode nyhed er, at du får covid-19 rabat på hele 25% ved bestilling af tid til og med 28. august 2020.

Jeg holder sommerferie i uge 29, 30 og 31.

  • 20 minutter : Normal pris: 425,-  kr. Særlig tilbudspris: kr. 340,-
  • 40 minutter : Normal pris: 750,-  kr. Særlig tilbudspris: kr. 600,-
  • 50 minutter : Normal pris: 900,-  kr. Særlig tilbudspris: kr. 720,-
  • 80 minutter: Normal pris: 1200,- kr. Særlig tilbudspris: kr. 960,-

Hvordan booker jeg en tid?

Ring 2613 5375, så aftaler vi direkte, hvornår det passer bedst, og hvor lang tid du sandsynligvis skal bruge. Som udgangspunkt er de fleste samtaler på mellem 30 til 50 minutter.

Har du spørgsmål så ring eller sms til 2613 5375 eller skriv til kontakt@ingemadsen.dk

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail