Coaching på “alle måder”

Vælg mellem min hyggelige stue med den dejlige udsigt, eller via tlf., eller nettet eller prøv en walk & talk coaching i naturen.

Vores behov er forskellige. Nogle synes, det er lettere at tale om svære ting, mens de går, andre synes det er lettere at gøre i en telefon eller over nettet. For andre igen er det vigtigt at sidde i samme lokale, når man skal tale sammen.

Walk & Talk coaching

Mange mennesker har oplevet, at det at gå i naturen sætter tankerne fri og åbner op for helt nye løsninger. Det kan vi også udnytte i coaching sammenhæng.

Formålet er det samme som i en almindelig coaching samtale, nemlig at du får et overblik over situationen og finder ud af, hvad du fremadrettet kan gøre eller forandre for at opnå det, du ønsker. Men måske vil naturen inspirere dig til endnu flere idéer.

Hvad kan samtalerne handle om?

Kort sagt – ALT!

Men der er ingen tvivl om, at den personlige samtale er bedst både generelt og særligt den første gang, vi mødes.

Coaching via nettet eller telefonen er rigtig gode til opfølgning eller til enkle problemstillinger.

Hvornår på døgnet?

Jeg har åbent hverdage mellem 9:00 og 16:00 og om torsdagen også om aftenen. Har du specielle behov, aftaler vi blot en tid, der matcher det.

Hvorfor skal du vælge mig som coach?

Fordi jeg er erfaren. Jeg har arbejdet med mange forskellige aspekter af coaching fra ledelsescoaching til coaching af ledige, fra personer med stress eller depression, personer der led af traumer eller diagnoser og til ganske dagligdags problemer i samværet med andre fx i familien, i ægteskabet og på arbejdspladsen.

Har du lyst til at vide mere om min baggrund, så kig under fanen: ”Inge Madsen – baggrund & erfaringer” – her finder du også udtalelser fra personer der er blevet coachet af mig, eller som har deltaget i kurser eller workshops.

Priser og tider

Du kan altid få en coaching samtale på præcis den længde, du har behov for, men for at gøre det overskueligt, er her eksempler på tider og priser .

Alle priser er inkl. 25% moms, da jeg som coach er momspligtig. Desværre!

  • 40 minutter – Kr. 775,-
  • 60 minutter : Kr. 990,-

33% prøverabat på din første coaching samtale

Første gang du kommer til coaching får du 1,5 times coaching til en times pris.

Hvordan booker jeg en tid?

Ring 2613 5375, så aftaler vi direkte, hvornår det passer bedst, og hvor lang tid du sandsynligvis skal bruge. Som udgangspunkt er de fleste samtaler efter opstarten på mellem 40 til 60 minutter.

Har du spørgsmål så ring eller sms til 2613 5375 eller skriv til kontakt@ingemadsen.dk

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail