Coaching & samtaler

Hvorfor bruge coaching?

Fordi coaching hjælper dig til at skabe overblik over din situation og dine muligheder. Fordi du får inspiration, metoder og værktøjer du kan bruge til at komme videre – og som du også kan bruge fremadrettet. Fordi du får inspiration til at udvikle en realistisk plan og motivation til at følge den. Fordi du får en indre ro og et bedre selvværd ved at “se tigeren i øjnene” og gøre det, du kan gøre. Derfor!

Om du er leder, medarbejder eller om du kommer som privat person er underordnet. Har du behov for at finde en løsning og komme videre, har jeg viden og erfaring til at hjælpe dig med at  skabe overblik, få øje på mulighederne og lægge en realistisk plan, som du glæder dig til at realisere.

Coaching er en fremadrettet proces, hvor vi kun vender de sten, der ”ligger i vejen”. Vi skal ikke ind og sætte ord på din opvækst, med mindre det er der, du mener problemet ligger begravet. Er det tilfældet er jeg uddannet både som NLP og EFT terapeut, så det findere vi også en løsning på.

I coaching sætter vi fokus lige der, hvor du er nu. Hvad er det, du ønsker at opnå eller forandre? Hvordan kan du komme derhen på en måde, der er realistisk, og i samklang med den omverden du lever i?  Uanset om det handler om jobmæssige eller private udfordringer.

Måske er du bekymret over fremtiden, er ked af det, ensom, forvirret, frustreret, chokeret eller måske endda stresset. Måske handler det om mobning. Måske handler det om en følelse af ikke at slå til. Måske om noget helt andet.

Måske oplever du at “sidde fast i dine egne tanker”, og har en følelse af, at du ikke kan komme videre. At du tænker de samme ting igen og igen – uden at finde løsninger. Uden at kunne skabe dig et overblik. Uden at kunne slippe tankerne – eller tankemylderet.

En samtale med mig kan være det, der løsner op og gør, at du får øje på “lyset for enden af tunellen”. At du finder din vej til at navigere igennem det, du frygtede eller ikke vidste, hvordan du skulle komme igennem. At du skaber overblik og et nyt fokus og ved, hvilken valg du vil træffe – hvilken vej, du vil gå. Og i hvilket tempo, du ønsker at gøre det.

Coaching hjælper dig med andre ord til at at skabe din egen indre bæredygtighed, som sætter dig i stand til at nyde livet og dem, du omgiver dig med.

Har du lyst til at stille mig nogle spørgsmål?

Ring 26 13 53 75 og lad os aftale en uforpligtende samtale.

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail