Coaching & samtaler

Dit liv består af dine valg

Ind imellem møder vi udfordringer, der får os til at tabe pusten. Dét er ens for alle – forskellen ligger i, hvordan vi tackler det!

Coaching er en samtale der tager udgangspunkt i dig. Du får ro til at sætte ord på det der frustrerer, det du er ked af, det du vil ændre osv., og dét hjælper dig til at få klarhed over de muligheder, du har – også hvis det sort ud eller du er stresset. Det giver dig overblik og ro – og du træffer bæredygtige beslutninger.

  • Coaching giver dig overblik.
  • Du får enkle metoder, du kan bruge fremover. Privat og på jobbet.
  • Du får indre ro ved at “se tigeren i øjnene” og gøre det, du kan gøre.
  • Du får inspiration til at lægge en realistisk plan og motivation til at følge den.
  • … og sidegevinsterne er øget selvværd og velvære – og et bedre helbred.
  • Derfor kan coaching være en investering i et bedre liv!

Om du er leder eller medarbejder, eller om du kommer som privat person er underordnet. Udfordringer kigger ikke på titler! Og det gør stress heller ikke.

Sidder du fast i dine egne tanker?

Jobmæssige udfordringer, covid19 relaterede udfordringer, bekymringer over økonomien eller fremtiden , ensomhed, frustrationer, livskriser eller stress osv. osv. Der er altid hjælp at hente, hvis du kommer her.

En samtale kan være det, der løsner op og gør, at du får øje på “lyset for enden af tunellen”. At du finder din vej til at navigere igennem det, du frygtede eller ikke vidste, hvordan du skulle komme igennem. At du skaber overblik og er tryg ved fremtiden.

Har du lyst til at stille mig nogle spørgsmål?

Ring 26 13 53 75 og lad os aftale en uforpligtende samtale.