Foredrag: Tanker er ikke toldfri!

Ofte er vores egne tanker vores værste udfordringer! Tanker som fx: “Det er umuligt for mig at nå?” er nemlig selvopfyldende. For uanset om det er rigtigt, at man ikke kan nå det – eller der måske er en mulighed for at nå det, vil hjernen lukke af for de muligheder, der måtte være at kunne nå det! Med andre ord: Vi giver os selv mentale skyklapper på!

Hvordan vi bruger vores hjerne til at hjælpe os selv optimalt, er fokus i dette foredrag. Vi kommer rundt om videnskabens landevindinger mht. hvordan vi kan bruge vores hjerne bedst muligt, og får såmænd også kigget på “ancient wisdom”, for nogle af tidligere tiders store tænkere havde fat i den rigtige ende – har nyere videnskab bevist.

Varighed: 2 x 45 minutter

Pris inkl. forarbejder: kr. 6.500,- ekskl. moms

Yderligere information: Ring 2613 5375

Foredrag:
Styrketræning af dit mindset

Bevidsthed om vores egne tanker og adfærd OG metoder til at løse de udfordringer, der er i forhold til fx interaktion med andre, arbejdspres, familiære udfordringer mv., skaber en robusthed, der beskytter os mod stress. I foredraget får deltagerne kendskab til en række metoder, der afhjælper de typiske udfordringer og de får en super effektiv metode til at genfinde roen på bare 3 minutter.

Varighed: 2 x 45 minutter

Pris inkl. forarbejder: 6.500,- ekskl. moms

Yderligere information: Ring 2613 5375