Workshops: Indre bæredygtighed

– mindre stress

Indre bæredygtighed og mindre stress

Når vi er bevidste om vores egne tanker og adfærd og har metoder til at løse de udfordringer, der er i forhold til fx interaktion med andre, arbejdspres, familiære udfordringer, har vi en robusthed, der beskytter os mod stress. I workshoppen får deltagerne kendskab til en række metoder, der kan afhjælpe de mest typiske udfordringer og metoder til at genfinde roen – herunder en øvelse der på 3 minutter kan genskabe roen, når man er blevet

I workshoppen arbejder vi bl.a. med metoder til at styre eget mindset, til at bearbejde negative tankemønstre og stress. og til at fokusere på de muligheder, der er.

Deltagerantal: max 15

Varighed: 4 timer

Pris inkl. forarbejder: 7.000,- ekskl. moms

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv

Workshops for medarbejdere:

Tanker er ikke toldfri!

Tanker som fx: “Det er umuligt for mig at nå?” er selvopfyldende. For uanset om det er rigtigt at man ikke kan nå det – eller der måske er en mulighed for det alligevel, vil hjernen lukke af for de muligheder, der måtte være, får alligevel at kunne nå det. Vi giver os selv mentale skyklapper på med tanker som det.

At lære hvordan vi bruger vores hjerne til at bruge os selv optimalt – IKKE misbruge! – er fokus i denne workshop. Vi kommer rundt om videnskabens landevindinger mht. hvordan vi kan bruge vores hjerne bedst muligt, og får såmænd også kigge på “ancient wisdom”, for nogle af tidligere tiders store tænkere havde fat i den rigtige ende.

Workshoppen giver tid til både refleksion (hvad vil jeg ændre?) og til plenum drøftelser og summe samtaler.

Deltagerantal: 15 max

Varighed: 4 timer

pris inkl. forarbejder: 7.000

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv

 

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail