Inge Madsen baggrund

Min passion

Min passion er at hjælpe mennesker til at leve det liv, de ønsker at leve i harmonisk samklang med deres omverden. At hjælpe med at skubbe travlheden til side og skabe en bevidst, indre bæredygtig robusthed, som giver overblik, indre ro og overskud. Og livsglæde.

Min mission

Jeg mission er at coache og at hjælpe mine kunder til øget overblik og livsglæde. Min værktøjskasse er stor, og jeg ser coaching som en fødselshjælp til, at du finder de løsninger og de forandringer, du ønsker. For uanset om du er i tvivl om noget, er ulykkelig, stresset, overbelastet, utilfreds, vred, frustreret eller … der er altid en vej ud! OG jeg både kan og vil gerne hjælpe dig.

Min vision

Jeg drømmer om den dag, da alle ved, hvorfor tanker er så vigtige for, hvordan vores liv former sig. Videnskaben har for længst bevist, at sådan er det. Nu mangler vi bare at agere efter det i hverdagen. Og vide hvordan vi kan bruge den viden mest konstruktivt. Min vision er at få lov til at være din del af denne proces.

Lige siden jeg arbejdede mig op fra en svær depression, har jeg været fascineret af vores utrolige evne til at udvikle os og forandre os, når vi arbejder for det. Det er kommet til udtryk i forskellige uddannelser og certificeringer. Desuden har jeg skrevet to bøger: Med Små Skridt – en håndbog om depression og stress samt Håbets Kraft.

Mine uddannelser

Med baggrund i en HD-uddannelse fra Handelshøjskolen i København (CBS), arbejdede jeg i næsten 20 år med kommunikation og markedsføring – som konsulent i reklamebranchen, som produktchef i dagligvarebranchen og som marketingchef i medieverdenen. Alle mine erfaringer herfra er guld værd i mit arbejde som coach, fordi jeg har let ved at relatere mig til mange af de problemstillinger, der er i erhvervslivet – både som menneske og som virksomhed.

Jeg er NLP Master og coach og er desuden uddannet som EFT terapeut og har en del ”business” certificeringer og uddannelseserfaring i Extended DISC personprofil og Situationsbestemt ledelse.

Inden jeg startede som selvstændig, har jeg arbejdet i to forskellige virksomheder som coach og underviser.

Erfaringer i øvrigt

Jeg har coachet alt fra ledere i større virksomheder til unge utilpassede med diagnoser. Jeg har holdt foredrag om mine bøger og om at være depressiv, og foredrag om hvorfor tanker er så vigtige. Og det gør jeg stadig.

Mindset coaching er mit hjertebarn, og heldigvis er det ikke kun virksomheder, men også private, der kommer til mig for at få en coaching.

Nogen virksomheder bruger mig til at holde workshops i virksomheden – ofte kombineret med en faciliterende opgave, når der er særlige problematikker.

Andre bruger mig som fast coach i virksomheden for at fremme medarbejdernes trivsel og for at opdage de indledende faser til stress så tidligt, at coaching kan løse de ”uløselige” udfordringer, der er ved at ødelægge en god medarbejder. For uanset om det er privat eller virksomhedsrelateret stress, ”sidder” det i medarbejderen begge steder. Hele døgnet.

Ring 26 13 53 75
send en mail
Tilmeld nyhedsbrev