Inge Madsen baggrund

 

Min passion

Jeg ser det som min mission at hjælpe mennesker til at genopdage sig selv: At skubbe travlheden til side og skabe en bevidst, indre bæredygtighed, som giver overblik, indre ro og overskud. Og livsglæde.

Min mission

Jeg arbejder som coach, stresscoach og EFT terapeut – alt efter, hvad du har brug for. Jeg ser min coaching som en fødselshjælp for dig. Om du er i tvivl om noget, er ulykkelig, stresset, overbelastet, utilfreds, vred, frustreret eller … der er altid en vej ud – og jeg både kan og vil gerne hjælpe dig.

Min vision

Jeg drømmer om den dag, da alle ved, hvorfor tanker er så vigtige for, hvordan vores liv former sig. Og også ved, hvordan de skal bruge den viden mest konstruktivt. Og at jeg får lov til at være en del af de to processer.

Lige siden jeg arbejdede mig op fra en svær depression, har jeg været fascineret af vores utrolige evne til at udvikle os og forandre os, når vi er tålmodige og arbejder for det. Det er kommet til udtryk i forskellige uddannelser og certificeringer. Desuden har jeg skrevet to bøger. Dem kan du læse mere om her

Mine uddannelser

Med baggrund i en HD-uddannelse fra CBS, arbejdede jeg i næsten 20 år med kommunikation og markedsføring – som konsulent i reklamebranchen, som produktchef i dagligvarebranchen og som marketingchef i medieverdenen. Alle mine erfaringer herfra er guld værd i mit arbejde som coach, fordi jeg har let ved at relatere mig til mange af de problemstillinger, der er i dagens aktive erhvervsliv.

Jeg er NLP Master og coach og er desuden uddannet som EFT terapeut og har en del ”business” certificeringer og uddannelseserfaring i Extended DISC personprofil og Situationsbestemt ledelse.

Inden jeg startede som selvstændig, har jeg arbejdet i to forskellige virksomheder som coach og underviser.

Erfaringer i øvrigt

Jeg har coachet alt fra ledere i større virksomheder til unge utilpassede med diagnoser. Jeg har holdt foredrag om mine bøger og om at være depressiv – og ikke mindst om hvorfor tanker er så vigtige. Og det gør jeg stadig.

Nogen bruger mig til at holde workshops i virksomheden – ofte kombineret med en faciliterende opgave, når der er særlige problematikker.

Nogen bruger mig som fast coach i virksomheden for at fremme medarbejdernes trivsel og for at opdage de indledende faser til stress så tidligt, at coaching kan løse de ”uløselige” udfordringer, der er ved at ødelægge en god medarbejder. For uanset om det er privat eller virksomhedsrelateret stress, ”sidder” det i medarbejderen begge steder. Hele døgnet.

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail