Heart Core Coaching


Hardcore er noget, der går helt ind til benet.

Heart Core handler om at nå ind i dit inderste for at finde den kombination af egenskaber og overbevisninger, der hjælper dig til at leve et godt liv med dig selv og dine omgivelser. Et liv med harmoni.

Et liv i harmoni findes ikke i det ydre. For uanset at det er dejligt at få en ny bil eller en dejlig ferie, så giver det ikke varig glæde. Når du derimod har mod til at finde ind til det, der giver dig indre harmoni, vil du ikke alene få glæden inden i dig selv, og opleve et mere harmonisk forhold til din omverden, du vil også blive fysisk sundere og få mere energi.

Hvad opnår du?

Heart Core Coaching er at finde ud af, hvad der skal til for at finde den indre styrke, der hjælper dig til at have det godt med dig selv og din omverden – derhjemme og på jobbet. Selvfølgelig kan coaching ikke forhindre ulykker eller andre problemer resten af dit liv, men du får – og bliver trænet i – nogle metoder og værktøjer, du kan bruge for at hjælpe dig selv tilbage på sporet.

Heart Core Coaching hjælper dig til at udvikle dig, så du kan føle dig tryg i en kaotisk verden, for du ved, hvad du kan gøre for at fjerne tankemylder og genskabe ro og overblik.

Heart Core Coaching er at finde ind til det, der skaber det bedste liv for dig. Og udvikle det. Være taknemmelig over de egenskaber du har i stedet for at skamme dig over ikke at være god nok. At finde ind til det mod, der sætter dig i stand til at turde være dig selv. At du tør være autentisk.

Heart Core Coaching hjælper dig til at finde ind til din “hårde” kerne. Den der hjælper dig igennem enhver situation livet måtte byde dig på.

Ring 2613 5375 og hør mere

eller skriv til kontakt@ingemadsen.dk

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail