Workshops for ledere

NY workshop: Ny start – nye tanker – nye vaner

Hvilken opstart vil du give dine medarbejdere, når Danmark åbner?

Hvordan ruster du dem til en opstart, hvor “business as usual” er sat på pause?

Mange ting er forandrede, og det er ikke skidt alt sammen! Men hvis vi ikke vurderer, hvad der fungerede godt, risikerer vi at miste muligheden for at opgradere arbejdsprocesserne – og dermed gøre virksomheden mere effektiv og lønsom. Og hvis vi ikke får sat ord på det, og beslutter hvilke nye rutiner eller metoder vi vil bruge, vil medarbejderne i løbet af kort tid sandsynligvis havne i de gamle rutiner, som ikke nødvendigvis var de bedste. Ikke fordi de er dovne, men fordi det er sådan, vores hjerne fungerer. Vaner er stærke.

Nogle medarbejdere har måske ikke været på arbejde op til 3 måneder – andre har måske knoklet. De store forskelle i arbejdsvilkårene kan skabe konflikter og dårlig kommunikation.

I denne workshop kan virksomheden vælge at bruge 4 timer på at fokusere på, hvordan man kommer i gang igen og hvordan man forbereder sig på, at meget er forandret – og at finde de bedste løsninger. Alle ved, vi skal videre, men måske er en del forhindringer undervejs – at “business” ikke er “as usual”.

Oplægget handler om det, der skal til for at finde “det fælles fodslaw”:

erfaringer og en …

gensidig accept af de forskellige vilkår, der måske har været under corona,

for derefter finde et fælles, konstruktivt mindset,

der får medarbejderne til at være trygge i de lidt utrygge omstændigheder, der er et vilkår lige nu.

Workshoppen er baseret på oplæg, facilitering, plenum drøftelser og øvelser. Mål for facilitering og øvelser aftales med den enkelte virksomheds ledelse.

Workshop på 4 timer

pris inkl. forarbejder, ekskl. moms kr. 15.000,-

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv.

Eliminer eller reducer stressfælderne

Forskningen har allerede blotlagt de klassiske stressfælder. Workshoppen beskriver dem og kommer med forslag til, hvad man kan gøre, for at eliminere dem – og det behøver ikke være svært. Mange bliver forbløffede, når de opdager, hvor lidt der skal til for at skabe en mærkbar forskel. Foruden oplæg er der plenum drøftelser.

Deltagerantal: max 12 personer

Varighed: 4 timer

Pris inkl. forarbejder: 8.000 ekskl. moms.

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv.

Spot stress og gør, hvad du kan gøre

Hvad gør man, når man har mistanke om, at en medarbejder er ved at blive eller allerede er stresset? Her får du kendskab til typiske kendetegn på stress og forslag og idéer til, hvad du kan gøre for at hjælpe eller afhjælpe. Foruden oplæg og idéer til løsninger er der plenum drøftelser om problematikken.

Deltagerantal: max 12 personer

Varighed: 4 timer

Pris inkl. forarbejder: 8.000 ekskl. moms

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail