Workshops for ledere

NYHED: Udvikling eller afvikling?

Hvad betyder tanker for din virksomhed? ALT!

“Business as usual” er sat på pause? Så hvordan udvikler vi vores virksomheder, så vi står stærkere efter corona?

Hvad lærte vi?

Mange ting er forandrede, og det er ikke skidt alt sammen! Men hvis vi ikke vurderer, hvad der fungerede godt, risikerer vi at miste muligheden for at opgradere arbejdsprocesserne – og dermed gøre virksomheden mere effektiv og lønsom. Og hvis vi ikke får sat ord på det, og beslutter hvilke nye rutiner eller metoder vi vil bruge, vil medarbejderne i løbet af kort tid sandsynligvis havne i de gamle rutiner, som ikke nødvendigvis passer til den nye virkelighed.

Ikke fordi de er dovne, men fordi det er sådan, vores hjerne fungerer. Vaner er stærke.

Nyt fokus

I denne workshop eller foredrag kan virksomheden vælge at bruge 2-4 timer på at fokusere på, hvordan man forbereder sig på, at meget er forandret – og på at finde de bedste løsninger. Hvordan de medarbejdere der har arbejdet hjemme og de der holdt fri kan finde hinanden i en konstruktiv hverdag.

  • Oplægget handler om hvad, der skal til for at finde “det fælles fodslaw” i virksomhederne:
  • Hvilke erfaringer har vi gjort? Hvad vil vi gøre mere af eller mindre af?
  • Gensidig accept af de forskellige vilkår, der ofte har været under corona,
  • hvad er vores fælles fokus fremad
  • og derefter finde et fælles, konstruktivt mindset, der får medarbejderne til at være trygge i de lidt utrygge omstændigheder, der er et vilkår lige nu.

Workshoppen er baseret på oplæg, facilitering, plenum drøftelser og øvelser. Mål for facilitering og øvelser aftales med den enkelte virksomheds ledelse.

Workshop på 4 timer med plenum drøftelser, øvelser, mumleopgaver og facilitering – eller foredrag med miniøvelse. I alt 2 x 45 minutter.

Workshop pris ekskl. moms og eventuelle forarbejder kr. 10.000,-

Foredrag ekskl. moms kr. 5.500,-

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv.

Eliminer eller reducer stressfælderne

Forskningen har allerede blotlagt de klassiske stressfælder. Workshoppen beskriver dem og kommer med forslag til, hvad man kan gøre, for at eliminere dem – og det behøver ikke være svært. Mange bliver forbløffede, når de opdager, hvor lidt der skal til for at skabe en mærkbar forskel. Foruden oplæg er der plenum drøftelser.

Deltagerantal: max 12 personer

Varighed: 4 timer

Pris inkl. forarbejder: 8.000 ekskl. moms.

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv.

Spot stress og gør, hvad du kan gøre

Hvad gør man, når man har mistanke om, at en medarbejder er ved at blive eller allerede er stresset? Her får du kendskab til typiske kendetegn på stress og forslag og idéer til, hvad du kan gøre for at hjælpe eller afhjælpe. Foruden oplæg og idéer til løsninger er der plenum drøftelser om problematikken.

Deltagerantal: max 12 personer

Varighed: 4 timer

Pris inkl. forarbejder: 8.000 ekskl. moms

Yderligere information: Ring 2613 5375 eller skriv

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail