Heart Core Coaching

til dig der vil udforske dig selv

I Heart Core Coaching kommer vi så tæt på dig, som du har tillid og ro til at gøre. Det handler ikke om at grave i din fortid, men om at beskrive den, du er i dag.

Du sætter ord på din identitet og vurderer, om du vil ændre på nogle punkter. Du får alle dine egenskaber frem i lyset og vurderer, om der er noget, du gerne vil genopdage eller gå dybere ind i.

Du bliver opmærksom på dine overbevisninger, hvad der måske holder dig tilbage eller gør livet til en lang vandring op ad bakke. Du fastlægger din mål for fremtiden og finder ud af hvilke handlinger, der hjælper dig til at kunne kombinere dine egne ønsker med den virkelighed du lever i – eller ønsker at leve i.

Derfor hjælper Heart Core Coaching dig til at leve et liv i harmoni med dig selv og dine omgivelser – og give slip på resten.

Et liv i harmoni findes ikke i det ydre.

Selvom det er dejligt at få en ny bil eller en dejlig ferie, så giver det ikke varig glæde. Når du derimod har mod til at finde ind til det i dig, der giver dig indre harmoni, vil du ikke alene få glæden inden i dig selv, og opleve et mere harmonisk forhold til din omverden, du vil også blive fysisk sundere og få mere energi. Hver dag. Resten af dit liv.

Hvad opnår du?

Heart Core Coaching er at finde ud af, hvad der skal til for at finde dig selv, og det du ønsker at få ud af dit liv – og vælge de løsninger, der fører dertil.

Selvfølgelig kan coaching ikke forhindre ulykker eller andre problemer i at opstå i resten af dit liv; men du får – og bliver trænet i – nogle metoder, du kan bruge for at minimere den negative effekt af det, der rammer hårdt.

Videoer og lydfiler til egen træning

Du får også metoder, instruktionsvideoer og træningslydfiler der hjælper dig, så du ikke bliver væltet omkuld, men hurtigt genfinder fokus og indre ro, og træffer bæredygtige beslutninger – privat og på jobbet.

Heart Core Coaching hjælper dig til at udvikle dig, så du kan føle dig tryg i en kaotisk verden, for du ved, hvad du står for, hvad dine værdier er, og hvilken vej du vil i dit liv. Derfor kan du let fjerne tankemylder og genskabe ro og overblik.

Autencitet og taknemmelighed

Heart Core Coaching er at finde ind til dig. At være 100% bevidst om, hvem du er, hvad du kan og vil og hvordan du vil få det til at udfolde sig.

At finde ind til det mod, der sætter dig i stand til at turde være dig selv. At du tør være autentisk.

Du bestemmer tempoet, om det skal være over et halvt eller helt år, og hvor mange samtaler du vil bruge. At komme igennem programmet kræver dog min. 7 samtaler. Klippekort på 10 samtaler kr. 8.900,- + moms for virksomheder. For private er prisen inkl. moms.

Ring 2613 5375 og hør mere.
eller skriv til kontakt@ingemadsen.dk