Stress coaching

Stress coaching afdækker, hvad der belaster dig, så du ved hvad, der vil reducere dit stress niveau.

Stress er et udtryk for, at der er noget, der ulmer i dit sind. At der er noget, du bliver nødt til at forandre, hvis du vil fastholde din fysiske og psykiske sundhed. Stress er et tegn på, at du bruger flere ressourcer, end du har! Og det hænger ikke sammen i længden.

Måske ved du godt, hvad det er, der presser dig, men har valgt at lægge låg på. Måske ved du ikke helt præcist, hvad det er, eller tænker, at det gør du noget ved “en dag”. Men det er bedre at se tigeren i øjnene NU og løse det, der presser.

Papirtiger?

Ofte viser det sig endda, at det var en paptiger. At problemet voksede sig stort i tankerne, men var forholdsvis let at løse, da man fik sat ord på. Derfor er det en god idé at tage fat på udfordringerne, inden de vokser sig større og måske bliver mere komplicerede.

Stress coaching er også styrketræning af dit mindset og hjælper dig til at skabe overblik, finde mulige løsninger, og til at finde de ressourcer du har behov for – samt at få sat begrænsningerne i det rette perspektiv.

OG du får du værktøjer og metoder der hjælper dig til at komme videre.

Med andre ord:

Hvad vil du?

Stress coaching hjælper dig til at sætte ord på det, du vil – også selvom udgangspunktet var, hvad du ikke ville! Sidegevinsten er et bedre helbred.

Dit liv består af dine valg, og coaching kan hjælpe dig til at træffe de valg, der skaber det bedste liv for dig.

Hvornår er man stresset, og hvornår har man en depression?

Det er utroligt svært at sige – også for eksperterne. Men der er en del test, som din læge kan gennemføre, for at vurdere det. Så start altid med et besøg hos lægen. Så kan du med fordel fortsætte med et besøg hos en coach og begynde at arbejde fremad i forhold til de kræfter, du har. Hos mig vil vi starte med afslapningsøvelser, fokus på vejrtrækningen og med visualiseringsøvelser, fordi det er så hamrende effektivt – både i forhold til umiddelbart at få det bedre og fordi der ofte kommer facetter frem, der gør resten af processen hurtigere. Er du klar, begynder vi også at sætte ord på det, du vil og finde ud af, hvordan du når derhen.

For at give indblik i hvad det vil sige at have en depression, her her et link til en kort film fra WHO, som jeg synes giver nogle fine billeder på det:

Ring 26 13 53 75
send en mail
Tilmeld nyhedsbrev