Stress coaching

– tilbage til livet og glæden

Stress coaching afdækker, hvad der belaster dig, så du kan reducere dit stress niveau. Og inspirerer og guider dig til at gennemføre forandringerne.

Stress er et udtryk for, at der er noget, der ulmer i dit sind. At der er noget, du bliver nødt til at forandre, hvis du vil fastholde din fysiske og psykiske sundhed. Stress er et tegn på, at du bruger flere ressourcer, end du har. Det hænger ikke sammen i længden.

Måske ved du godt, hvad det er, der presser dig, men har valgt at lægge låg på. Måske ved du ikke helt præcist, hvad det er, eller tænker, at det gør du noget ved “en dag”. Men det er bedre at se tigeren i øjnene NU og løse det, der presser dig.

Papirtiger?

Ofte viser det sig endda, at bekymringerne var “en papirtiger”. At problemet voksede sig stort i tankerne, men var forholdsvis let at løse, da man fik sat ord på. Derfor er det en god idé at tage fat på udfordringerne, inden de vokser sig større og måske mere komplicerede.

Styrketræning

Stress coaching er også styrketræning af dit mindset. Du lærer at blive mere robust og samtalerne hjælper dig til at skabe overblik, finde mulige løsninger, og til at finde de ressourcer du har behov for – samt at få sat begrænsningerne i det rette perspektiv.

OG du får du værktøjer og metoder der hjælper dig til at komme videre. Du får endvidere adgang til de videoer og lydfiler, jeg har produceret, for at du kan arbejde videre derhjemme, så det hele bliver en glidende proces, hvor du bestemmer indhold og hastighed.

Med andre ord:

Hvad vil du?

Stress coaching hjælper dig til at sætte ord på det, du vil – også selvom udgangspunktet var, hvad du ikke ville! Sidegevinsten er et bedre helbred.

Dit liv består af dine valg, både dem du træffer bevidst og dem du træffer ubevidst! Coaching inspirerer dig til at finde de løsninger og valg der er de bedste for dig i dine sociale sammenhænge.

Hvornår er man stresset, og hvornår har man en depression?

Det er utroligt svært at sige – også for eksperterne. Men der er en del test, som din læge kan gennemføre, for at vurdere det. Så start altid med et besøg hos lægen. Så kan du med fordel fortsætte med at besøge en coach og begynde at arbejde fremad i forhold til de kræfter, du har.

Hos mig vil vi starte med afslapningsøvelser, fokus på vejrtrækningen og med visualiseringsøvelser, fordi netop disse øvelser er så hamrende effektive i forbindelse med en blid overgang, hvor du måske ikke har så meget energi.

Øvelserne hjælper dig til at få det bedre – som oftest fra det øjeblik, du begynder at praktisere dem. Og øvelserne hjælper dig til, at du finder facetter af dig selv og din problematik, der gør resten af processen hurtigere.

Når du føler dig klar, begynder vi også at sætte ord på det, du vil og finde ud af, hvordan du når derhen.

For at give indblik i hvad det vil sige at have en depression, her her et link til en kort film fra WHO, som jeg synes giver nogle fine billeder på det: