Kunderne siger

“Da verdenen pludselig ramlede sammen omkring mig, kontaktede jeg først igennem mit pensionsselskab en psykolog. Jeg fandt meget hurtigt ud af at det ikke var det rigtige match for mig.”

Jeg blev heldigvis af en rigtig god arbejdsforbindelse anbefalet at tage kontakt til Inge Madsen – Efter en kort telefonsamtale blev der lavet en aftale dagen efter.

Allerede efter første samtale, kunne jeg se lysere på verdenen omkring mig.Den måde Inge arbejder og analyserer situationen var bare det helt rigtige for mig”.

“I perioden fra januar til marts 2020 havde jeg samtaler med Inge. Fire dage inden COVID-19 lukkede landet ned havde jeg min sidste samtale med Inge, så jeg var spændt på om jeg var blevet godt nok rustet til at klare den periode der kom efter det. Heldigvis havde jeg fået en del redskaber jeg kunne bruge til at holde styr på ”øverste etage”.

Jeg kan kun give Inge Madsen mine varmeste anbefalinger 😊

Thomas Höfelsauer, fysioterapeut & ejer af FysioDanmark Hillerød.


 

“Jeg er så glad for at du hjalp mig…var det ikke for dig, ja hvem ved hvor jeg var havnet…pyha!! Tak for det! “

Stefan


 

“Mit forløb hos Inge Madsen har været en omvæltning af min forståelse af at gå til coach! Fra at synes det var tabubelagt at søge hjælp, til at værdsætte hver eneste session.

Jeg gik fra at være et meget svært sted, hvor jeg ikke kunne kende mig selv, til gradvist at kunne mærke hvordan jeg selv og livsglæden kom tilbage. Det har været enormt givende og givet mig et godt selv perspektiv, som jeg vil kunne bruge resten af mit liv.

Uden hjælpen fra Inge Madsen er jeg ikke sikker på jeg ville have klaret mig igennem denne periode og være hvor jeg er i dag. En dårlig tid er blevet vendt til et endnu stærkere version af mig selv.”

Camilla


 

“Kære Inge, denne sms for at fortælle, at jeg har fået job som XXXXX . Tak for al din hjælp – jeg ville ikke have gjort det uden din hjælp. Jeg begynder 3. aug, så nu vil jeg holde FERIE ☺ Snakkes/ses pludselig.”

Kh Bjarne


 

“Da jeg startede med at blive coachet af Inge, handlede det om nogle helt specifikke virksomhedsmæssige udfordringer, jeg gerne ville have flere vinkler på. Som et helt naturligt flow kom coachingen efterfølgende til at omfatte det mere personlige område – så ”hele pakken” blev vores indsatsområde.

Coachingen var givende og gav mig overblik over mine mange muligheder og ressourcer. Processen fik mig til at føle mig endnu bedre rustet til jobbet og hverdagens udfordringer. Derfor er jeg i dag begyndt at bruge coachingen som en tankemæssig ping pong – og det virker stimulerende og giver mig hele tiden endnu flere vinkler på mine muligheder.

Michael S. Christiansen, adm. dir, MLS Medical AS


 

“Jeg er rigtig glad for vort samarbejde, og den værdifulde sparring du giver mig.”

Henry K. Andersen, direktør og indehaver LML Sport


Virksomheder – workshops:

”Vi har oplevet et utroligt engageret, personlig og kompetent forløb med Inge Madsen. Selve forløbet var nøje planlagt ud fra vores ønsker, men kombineret med Inge’s sans for hvad der virker bedst og et personligt touch.

Inge er fantastisk til at skabe et afslappet rum, hvor man tør dele erfaringer og tanker, således at forløbet giver meget mere udbytte end hvis man ”bare afholdt kursus”. Undervisningen har været en super god blanding af introduktion til emnet fra hende, debat og plenum snakke samt gruppearbejder, så stoffet kommer ind under huden. Hele tiden med fokus på os som organisation, som mennesker samt vores behov. Man får det brudt helt ned, så det giver mening for den enkeltes hverdag og derfor er lettere at implementere.

Undertegnede og personalet har kun haft positive oplevelser med Inge Madsen og jeg kan varmt anbefale hende!”

Lars Alsøe Holm, Indehaver – Ejendomsmægler, MDE, Danbolig Helsinge


 

” Jeg har haft fornøjelse, at samarbejde med Inge Madsen omkring to personaleworkshops om arbejdsglæde og værktøjer til, hvordan man undgår stress og skaber et godt arbejdsklima. Inge formår at fornemme kulturen i organisation og tilpasse workshoppen i forhold til de input der kommer fra deltagerne, så de føler sig hørt og inddraget. Selv om det er ret simpel og enkle budskaberne, så er det ting man glemmer i hverdagen og deltageren får gode værktøjer med fra workshoppen. Kan varmt anbefale Inge Madsen.”

Annette Sørensen, direktør, VisitNordsjælland


Kursister:

“Fedt kursus. Du var spændende & inspirerende at høre på!! Jeg fik en ny indgangsvinkel på mine kolleger, mit arbejde & redskaber til at udvikle min egen person.”

Winnie Mikkelsen pædagog


 

“Fantastisk kursus. Går hjem med en værktøjskasse.”

Sara fysioterapeut


 

“Super godt kursus. Gode modeller. Gode øvelser og det bedste: Inspiration til at komme i gang.”

Susanne Greif, socialpædagog


 

“Spændende. Vigtig viden, som alle i Danmark kunne have glæde af at være opmærksomme på i det daglige. Gode redskaber som jeg kan bruge i det daglige”.

Majken Kjeldgaard, pædagog


 

“Rart at få sat ord på stress, så jeg bedre kan spotte det i tide og forebygge.”

Leder


 

Super godt kursus. Du er en meget interessant og levende person. Det har sat gang i en masse tanker og givet mig redskaber som jeg bruger.

Trine socialpædagog


Godt og inspirerende kursus. God fordeling mellem teori og øvelser. God stemning og god styring. Det bedste var, at jeg fik redskaber til handling i forhold til mig selv og andre.

Ida


 

“Et rigtig godt kursus, jeg lærte en masse. Du gav mig meget at tænke over og det hjalp mig mere end den øvrige hjælp, jeg har fået i forbindelse med min mands sygdom”.

Lise Møllgaard


“Jeg har haft stort udbytte af at deltage på kurset Mere Balance, Mindre Stress.

For mig var den helt store gevinst, at jeg har fået noget meget håndgribelige værktøjer, som jeg med det samme har kunne implementere i min hverdag både arbejdsmæssigt og privat.”

Ann, CSC medarbejder


” Det her kursus (Mere balance, mindre stress, red.) burde alle i kommunen komme på.” Medarbejder i Gladsaxe kommune

Du er super god til at formidle det forståeligt, og på en eller anden måde ”enkelt”.

Kærlig hilsen Charlotte


 

“Jeg har fået nogle gode redskaber, som jeg kan bruge i mit arbejde”.

Medarbejder


 

“Et rigtig godt og brugbart kursus.”

Leder


 

“Har været rigtig glad for at deltag. Der er åbnet op for at komme videre.”

Medarbejder


 

“Et tanke vækkende forløb.”

Leder


Korte tilbagemeldinger fra Biogen medarbejdere:

  • “God vægtning af teori & praksis”
  • “Noget af en øjenåbner”
  • “Mange ville kunne have glæde af dette kursus”
  • “Godt at der også er tid til at arbejde med stoffet”
  • “Godt at der er to dage, og at der er afstand imellem”
  • “Nu føler jeg mig som “herre i eget hus”
  • “Det her er virkelig godt og omhandler meget mere, end jeg forventede”
  • “Konkrete ting man kan bruge”
  • “Det handler lidt om hele livet og ikke bare stress og værktøjerne kan bruges både privat og på jobbet”