Butikken

 

Ledelse & Stress pakke – fokus på øget trivsel

Hvordan øger du trivslen i din afdeling eller virksomhed? Hvordan opdager du, om en medarbejder udviser tegn på stress? Hvad kan du gøre for at håndtere det og undgå eller minimere en sygemelding? Hvad gør du, hvis en medarbejder bliver sygemeldt med stress? Hvordan får du en medarbejder tilbage til jobbet efter stress?

Her er alt det, du behøver for at forebygge eller håndtere stress hos dine medarbejdere, samlet i korte videoer og en informativ E-bog med værktøjer.

Når du køber pakken, har du 5 downloads og dermed mulighed for at dele den med kolleger og medarbejdere.

Workshop om Stressfælder

I dit arbejde med at forebygge stress og/eller udvikle planer for, hvad du som leder vil gøre, for at forebygge at stress opstår, kan du vælge at gennemføre en fire timers workshop med temaet Stressfælder.

Workshop om stress

I dit arbejde med at forebygge stress og/eller udvikle planer for, hvad du som leder vil gøre, hvis stress opstår, kan du vælge at gennemføre en fire timers workshop med temaet Stress.

Formålet er at vise bogens forside, så den er lettere at finde på bibliotek eller i boghandlen.

Håbets Kraft som papirudgave
eller som e-bog

Alle kommer i en situation, hvor det virker som om, at alt håb er ude.

Det er ens for alle!

Forskellen ligger i hvordan vi tackler situationen.

Forsiden af bogen: Med Små Skridt

Med Små Skridt

Stress kan ramme alle. Men hvad er stress? Kan man gøre noget selv?

Ja, der er rigtig meget man selv kan gøre for at komme tilbage til livet. I Med Små Skridt kan du læse beretninger fra 12 forskellige mennesker, der oplevede at få en depression. Hvorfor tror de, de fik en depression? Og hvad det var, der hjalp dem ud igen? er nogle af de ting, du får svar på.

Bogen indeholder desuden interviews med professor Poul Videbech og dr. med Bo Netterstrøm, som bl.a. forklarer, hvad der sker, hvilke muligheder der er for helbredelse, og hvad man kan gøre for at forebygge. Sidste del giver inspiration til forskellige øvelser og metoder der kan hjælpe. Der er desuden vedlagt en cd med kropsscanning og meditationsøvelser.

Billedet illustrerer den harmoni, Heart Coherence skaber, når hjerte og hjerne er optimeret.

Heart Coherence – Hjerteåndedræt

En øvelse der bl.a. genskaber ro og hjælper dig til at kunne fastholde fokus.

Når du bliver stresset, er det som med et ur: De forskellige hjul i urværket kommer ud af takt, og så fungerer uret ikke. Du mangler energi, og mister overblik og handlekraft.

Når du bruger Heart Coherence eller Hjerteåndedræt øvelsen, genfinder dit sind og din krop balancen, og derfor genfinder du ro og overblik. Du får mere energi – og et bedre helbred.

Man kan godt være smuk, selvom man ikke er farverig

Visualisering: Om selvværd

En en meditations- og visualiseringsøvelse der bl.a. genskaber ro og hjælper dig til at kunne fastholde fokus.

Styrk dit mindset og få et øget selvværd som sidegevinst. Selvværd er et tema rigtig mange mennesker kæmper med. Et lidt punkteret selvværd, kan føles som en kolossal forhindring for at udtrykke det, man gerne vil.

Du kan evt. læse min artikel om selvværd på dette link https://www.ingemadsen.dk/hvad-er-du-vaerd/

Isfugl - farverig og sjælden

Visualisering: Råd fra “din vejleder”

Netop nu har du måske en udfordring eller en problematik, du har svært ved at overskue.

Eller en situation hvor du har svært ved at træffe en beslutning. I denne visualiseringsøvelse bliver du guidet til at få øje på de muligheder, du har.