Min baggrund er alsidig

Uddannelser

Med baggrund i en HD-uddannelse fra CBS i København, arbejdede jeg i næsten 20 år med kommunikation og markedsføring i reklamebranchen, i dagligvarebranchen og i medieverdenen. Alle mine erfaringer herfra er guld værd i mit arbejde som coach, fordi jeg har let ved at relatere mig til mange af de problemstillinger, der er i erhvervslivet – både som menneske og som virksomhed.

Jeg er NLP Master & coach og er desuden uddannet som EFT terapeut (som bl.a. handler om forløsning af følelser og traumer) og har en del ”business” certificeringer samt uddannelseserfaring i bl.a. Extended DISC personprofil.

NLP står for Neuro Linguistisk Programmering. Hvordan sanser og tænker vi, hvordan påvirker sproget os, og hvad der skal til, for at vi når vores mål. Kort fortalt er NLP en slags brugermanual til at bruge vores hjerne bedst muligt for at nå eller forandre det, vi vil.

Praktiske erfaringer

Inden jeg startede som selvstændig, har jeg arbejdet i to forskellige virksomheder som coach og underviser.

Min erfaring som aktiv coach er bred – fra ledere i større virksomheder til unge utilpassede med diagnoser. Jeg har holdt foredrag om mine bøger og om at være depressiv, om stress samt foredrag om hvorfor tanker er så vigtige. Og gør det stadig.

Mindset coaching er mit hjertebarn, fordi det skaber fundamentet for en bevidst ønsket forandring til en bedre hverdag både på jobbet og derhjemme. Derfor arbejder jeg både med virksomheder og private.Desuden arbejder jeg på 10. år som frivillig coach i Frivilligcenter Helsinge. Det kan du se mere om her

Nogen virksomheder bruger mig desuden til at holde workshops i virksomheden – ofte kombineret med en faciliterende opgave, når der er særlige problematikker.

Andre bruger mig som fast coach i virksomheden for at fremme medarbejdernes trivsel og for at opdage de indledende faser til stress så tidligt, at coaching kan løse de udfordringer, der måske ellers ville nedbryde en god medarbejder . For uanset om udfordringen er privat eller virksomhedsrelateret , ”sidder” det i medarbejderen begge steder. Hele døgnet.

Mission

Jeg hjælper mine kunder til øget overblik og trivsel. Min værktøjskasse er stor, og jeg ser coaching som en fødselshjælp til, at du finder de løsninger og de forandringer, du ønsker. For uanset om der er knas i samarbejdet, eller du er i tvivl om noget, er ulykkelig, stresset, overbelastet, utilfreds, vred, frustreret eller … der er altid en vej ud! OG jeg både kan og vil hjælpe dig.

Passion og vision

Videnskaben har for længst bevist, at vores tanker påvirker både vores helbred og liv. Sådan er det!

Jeg håber, jeg får lov til at hjælpe dig til at bruge den viden mest konstruktivt – og få endnu mere ud af dit liv.