Coaching

Coaching handler om at få det bedste ud af sit liv.

Vores tanker reflekteres i vores liv, præcis som vandet reflekterer det, der står i søens nærhed. Sagt mere direkte: Dine tanker giver dig dit liv! Det er et gammelkendt faktum, som nu også har fået “et videnskabelige stempel”.

Coaching handler om dig:

Om det du ikke er tilfreds med og vil forandre, gøre på en anden måde, eller det du vil opnå. Vores dialog får dig til at finde de helt præcise ord på, hvad det er, du vil, og hvad der skal til, for at du når det.

Vi vil også drøfte, hvad der eventuelt kan forhindre dig, og hvordan du kan tackle det. Og endelig vil du lægge din plan for, hvad der skal ske og hvornår.

Nedenfor er der links til specifikke beskrivelser af forskellige typer af coaching:

Mindset coaching

Dette er en samtale hvor formålet er at styrketræne dit mindset. at gøre dig mere robust i forhold til de udfordringer, vi alle møder i livet – privat eller i forbindelse med jobbet. Det kan også handle om at forandre ikke støttende overbevisninger som fx manglende selvværd eller tillid til egne evner. Se video om Mindset coaching her: https://www.ingemadsen.dk/mindset-coaching/

Stress coaching

Her er der fokus på at identificere, hvad der stresser dig, og hvilke muligheder du har for at reducere eller fjerne dine stressorer. Du vil også få lagt en plan for, hvordan du kommer at opleve en tilfredsstillende hverdag, hvor du føler du er i balance.

SE mere her: https://www.ingemadsen.dk/stress-coaching/

Trivsels coaching

Samtalen og spørgsmålene handler om at bevare indre ro og overblik. At give sig selv et tilstandstjek og vurdere, om man er på sporet af det, man ønsker, eller der skal justeringer til.

Ofte kan det også handle om, at man føler sig overset, mangler anerkendelse, er vred, skuffet eller på anden måde har negative følelser. Se mere her: https://www.ingemadsen.dk/trivsel-paa-arbejdspladsen/

Heart Core coaching

For dig der har mod til at udforske dig selv – og opdage, hvad du ønsker af dit liv, når du er hudløst ærlig. Har du mod på det, er Heart Core coaching en gave. Det foregår i et forløb – læs mere her: https://www.ingemadsen.dk/heart-core-coaching/

Dit udbytte af coaching

Coaching handler om lige præcis det, du har behov for. Her ser du mere om, hvad dit udbytte af coaching kunne være: https://www.ingemadsen.dk/dit-udbytte-af-coaching/

Hvor og hvornår vil du coaches?

Vi har forskellige præferencer, derfor kan du vælge mellem virtuel coaching, coaching ved fysisk fremmøde, coaching som walk & talk i naturen eller i mit hyggelige lokale – eller et mix af det hele. Det er dit valg.

Coaching tidspunkt og form aftales individuelt på tlf. 26135375, så kan vi allerede der finde ud af, hvad der passer dig bedst. Der er mulighed for aften coaching.

Priser på coaching, EFT terapi og foredrag

Se mine priser her https://www.ingemadsen.dk/prisliste/