STRESS – hvad kan du gøre som leder?

Hvordan opdager du, at en medarbejder udviser tegn på stress? Hvad kan du gøre for at håndtere det og undgå eller minimere en sygemelding? Hvad gør du, hvis en medarbejder bliver sygemeldt med stress? Hvordan får du bedst en medarbejder tilbage i jobbet efter stress? Og vigtigst af alt: Hvordan forebygger du stress? Svarene finder du i “Ledelse & Stress” pakken.

Enkel tilgang til viden om ledelse og stress.

Pakken består af korte videoer og en E-bog spækket med viden og inspiration. Så du kan snuppe et afsnit, når du har 10 minutter.

Orienter dig generelt eller dyk ned i essensen

Forbyg stress og/eller navigere dig og dine medarbejdere gennem stressfyldte situationer. Find inspiration til at udvikle stress forebyggende planer og meget mere. De enkle og uddybende oversigter over materialerne, gør det let for dig at finde præcis det, du har brug for – og gemme resten til senere.

Jeg hjælper dig i processen

Når du køber Ledelse & stress pakken, er der endnu mere hjælp at hente, for jeg sender dig løbende en mail med inspiration til dit arbejde med pakken. Og har du spørgsmål eller kommentarer, så ring eller skriv. Hellere et spørgsmål for meget, end ét for lidt.

Flere om pakken?

Når I har købt pakken, er det jeres. I kan bruge den så længe og så tit I ønsker. Ønsker du at andre ledere i virksomheden også skal have glæde af den, kan du tilmelde dem for kr. 200,- pr. leder ekskl. moms.

På den måde for de deres eget link og får direkte tilsendt de inspirerende mail. Så er du fri for at skulle distribuere mails.

Det eneste du behøver at gøre, er at sende mailadr. på de medarbejdere, du ønsker at tilmelde her kontakt@ingemadsen.dk – så sørger jeg for link og faktura.

Videoerne og E-bogen giver viden, inspiration og værktøjer til:

  • At finde stressfælder og reducere eller eliminere dem.
  • Inspiration og viden til at spotte stress.
  • Inspiration og viden til hvad du kan gøre som leder for at forebygge stress, og/eller forberede dig og dine medarbejdere til den dag, hvor der måske lander en stress sygemelding.
  • Inspiration og viden til hvad du kan gøre, hvis der opstår stress blandt medarbejderne, og I ingen plan har.
  • Inspiration og viden til hvordan du kan hjælpe en medarbejder tilbage på arbejdet.

Ledelse & Stress pakken består af:

  • 18 korte og informative videoer (på mellem 5 og 8 minutter) om stress, og om hvad du kan gøre som leder før, under og efter stress i afdelingen eller virksomheden.
  • En instruktionsvideo med en effektiv åndedrætsøvelse samt en lydfil til træning af øvelsen.
  • E-bog der opsummerer det vigtigste fra videoerne og uddyber, hvor dét giver mening, samt diverse enkle og effektive hjælpeværktøjer og relevante links.
  • Og så har du hele din stress værktøjskasse samlet ét sted.
  • Du vil desuden løbende (ca. hver 3. uge indtil 30. juni. Efterfølgende hver måned) modtage inspirerende mails og ny viden om forebyggelse af stress.

Materialerne er bl.a. udviklet på baggrund af interviews med professor, dr.med. Poul Videbech, speciallæge i arbejdsmedicin og stressforsker Bo Netterstrøm forskning med stressorer på jobbet og derhjemme (begge interviews gengivet i min bog Med Små Skridt – en håndbog om depression og stress), og den viden som psykiaterne Jesper Karle og Lars Aakerlund formidler i deres bog” Tag på arbejde”, samt Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø: https://nfa.dk/

Klik her og se mere