Heart Core Coaching

I Heart Core Coaching kommer vi så tæt på dig, som du har tillid og ro til at gøre. det handler ikke om at grave i din fortid, men om at finde den kombination af egenskaber, overbevisninger, mål og handlinger, der hjælper dig til at leve et liv i harmoni med dig selv og dine omgivelser – og give slip på resten.

Et liv i harmoni findes ikke i det ydre. For selvom det er dejligt at få en ny bil eller en dejlig ferie, så giver det ikke varig glæde. Når du derimod har mod til at finde ind til det, der giver dig indre harmoni, vil du ikke alene få glæden inden i dig selv, og opleve et mere harmonisk forhold til din omverden, du vil også blive fysisk sundere og få mere energi – og du vil have lettere ved at træffe bæredygtige beslutninger.

Hvad opnår du?

Heart Core Coaching er at finde ud af, hvad der skal til for at finde den indre styrke og robusthed, der hjælper dig til at have det godt med dig selv og din omverden. Derhjemme og på jobbet. Selvfølgelig kan coaching ikke forhindre ulykker eller andre problemer i at opstå i resten af dit liv, men du får – og bliver trænet i – nogle metoder og værktøjer, du kan bruge for at minimere den negative effekt af det, samt nogle metoder, der kan hjælpe dig selv tilbage på sporet, når det er nødvendigt.

Heart Core Coaching hjælper dig til at udvikle dig, så du kan føle dig tryg i en kaotisk verden, for du ved, hvad du kan gøre for at fjerne tankemylder og genskabe ro og overblik.

Heart Core Coaching er at finde ind til det, der skaber det bedste liv for dig. Og udvikle det. Være taknemmelig over de egenskaber du har, i stedet for at skamme dig over ikke at være god nok. At finde ind til det mod, der sætter dig i stand til at turde være dig selv. At du tør være autentisk. Og nyde du er dig.

Heart Core Coaching hjælper dig til at finde ind til din “hårde” kerne. Den der hjælper dig igennem enhver situation livet måtte byde dig på.

Ring 2613 5375 og hør mere

eller skriv til kontakt@ingemadsen.dk

Ring 26 13 53 75
send en mail
Tilmeld nyhedsbrev