Hvorfor en fisk?

Mit logo – den glade fisk, er sluppet ud af sit alt for lille bassin. Den er symbolet på det, jeg vil med min virksomhed: Jeg vil hjælpe mennesker til at slippe de begrænsninger, der forhindrer dem i at bruge sig selv fuldt ud. Så de nyder livet og de muligheder der opstår undervejs – og lever i harmoni med sig selv og deres omverden.

Begrænsningerne kan være oplevelser, overbevisninger eller måske endda traumer fra vores liv, som ubevidst påvirker vores tanker og adfærd. Og tro mig: Jeg har også været der!

Men uanset hvad det er, vi har været igennem, skal ikke begrænse os eller påvirke os negativt i det vi er i dag – eller har mulighed for at være. Det er jo historie! Det er sket! Og dét kan vi ikke ændre.

Men vi kan ændre, hvor længe det skal have indflydelse på vores beslutninger og på vores liv. Begrænsninger er som et fængsel, vi selv sætter os selv i – på ubestemt tid!

Tænk på alle de gode idéer og oplevelser der gemmes bag ikke at turde, eller at føle at man ikke er god nok, eller hvad det nu er for begrænsninger, vi pålægger os selv!

Den glade fisk har befriet sig fra sit fængsel og er på vej hen mod det, den længes efter. Det kan du også vælge gøre!

Og jeg vil gerne være din “fødselshjælper”.