Tro på det!

Foredrag

Når forandringerne kommer, må vi stille os selv et nøglespørgsmål: ”Vil jeg udvikle eller tilpasse mig de nye forhold, eller gøre det jeg plejer, mens verden forandrer sig”?

Dette foredrag udfordrer den enkelte på tankegang og overbevisninger. Både i forhold til de udfordringer der er generelt og særligt i forbindelse med efterdønningerne af Covid, inflation, miljøkrise, krigen i Ukraine og dens følger osv.

Det er et wake up call. Nye udfordringer kræver, at vi udvikler os og gør tingene på nye måder. Vi kan ikke lulle os i søvn med at tro, at alting bliver som før. Vi bliver nødt til at tænke os om og udnytte de fordele, der måske er gemt i de nye vilkår, og i hvert fald afstemme vores adfærd efter de forhold som eksisterer nu – og ikke som de var for 3 år siden.

Vi kigger også på nogle af de seneste forskningsmæssige landvindinger, fordi de skaber en klarhed over, hvorfor det er essentielt, at vi er bevidste om vores tanker – og at vi træner os i at holde fokus, hvor vi ønsker det.

Hvordan kan vi gå på glødende kul – uden at brænde os?

Og alligevel brænde os på en tændstik?

Det giver umiddelbart ingen mening, men du får svaret i løbet af de 2 x 45 minutter foredraget varer. Desuden bliver du:

  • Bevidst om vigtigheden af dine egne tanker …
  • …og får viden om, hvordan man kickstarter et positivt mindset…
  • …og mod til at se udfordringer i øjnene, uden at drukne i bekymringer …
  • …og en særdeles enkel model til problemløsning…
  • …samt en uhyre enkel og effektiv 3 minutters øvelse, der skaber indre ro og overblik, hvis benene bliver slået væk under dig…
  • …og viden om hvordan man styrketræner hjernen med håb…
  • Og meget mere.

Pris for foredraget er 5.500,- ekskl. moms

Vil du vide mere, så ring 2613 5375