Dit udbytte af coaching

Når jeg coacher, stræber jeg efter at du får:

  • Indre ro og …
  • … hjælp til at skabe overblik.
  • Inspiration til at finde løsninger …
  • … og til at lægge en plan.
  • Metoder, der hjælper dig til at holde fast i dine intensioner.
  • Tillid til at du kan gennemføre din plan …
  • … og  motivation til at gøre det.

Få øje på mulighederne

De fleste af os er rigtig gode til at finde alle begrænsningerne: Alt det, vi ikke kan, og alt det, vi ikke når. Men det er at slå os selv i hovedet, for det sætter sig som skyklapper for vores bevidsthed, så vi ikke kan få øje på de løsninger der måtte er!

Coaching hjælper dig med at til at “fjerne filteret” og finde de muligheder, du har – OG få sat begrænsningerne i det rette perspektiv.

Livsglæde, mening eller et konkret mål?

Vores hverdag er travl. Der er mange ting vi skal eller gerne vil. Ofte meget mere end timerne i døgnet tillader! På jobbet er vi gode til at prioritere og lægge planer for vores aktiviteter, men hvad gør vi i vores private liv? Mine erfaring er, at det er de færreste, der vurderer hvad de vil have ud af deres fritid – eller deres liv!

I Alice i eventyrland har Alice og Filurkatten denne dialog:

Alice: Kunne du fortælle mig, hvilken vej jeg skal gå herfra?
Filurkatten: Det afhænger af, hvor du skal hen.
Alice: Det ved jeg faktisk ikke.
Filurkatten: Så betyder det ikke noget, hvilken vej du vælger.

Alle veje fører til Rom, siger et citat. Men nogle veje er smukkere, lettere og mere glædesfyldte end andre! Og hvis man heller ikke har besluttet at “det er Rom” man vil til – er det særdeles vanskeligt!!!

Det er derfor, det er så vigtigt, at vi erkender: Hvad vi ønsker at få ud af vores liv? Forestil dig, at du sidder og slapper af dagen inden du fylder 60 år. Hvad vil du gerne se tilbage på? Hvad er du glad for, at du gjorde? Hvis vi venter med den slags refleksioner til vi bliver 60, risikerer vi at det er for sent.

” …men jeg har ikke tid lige nu”

Min erfaring har vist mig, at den forandring der er behov for, ofte er en lille justering – som at dreje en smule på en knap. For når vi forandrer os, vil vores omverden reagere på vores nye måde at være eller agere på og dermed også forandre sig. Dermed opnår vi en tillægs effekt – en synergi effekt – hvor 2+2 billedligt talt bliver til 5. Og vi har nydt at leve!

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail