Bøger

Håbets Kraft

Håbets Kraft giver inspiration og metoder til at lade håbet fylde mere i vores hverdag – og ad den vej skabe udvikling og tro på at vi lykkes. Du lærer , hvordan du kan fokusere på det, du ønsker, og i stedet se udfordringerne i øjnene, eliminere bekymringerne og i stedet finde de mulige løsninger. Bogen inddrager såvel resultater og viden fra videnskabens verden som fra den spirituelle.

Håbets Kraft giver indsigt på en uhøjtidelig måde, er let læselig, og så får du en række særdeles enkle og effektive metoder til at få det bedste ud af dine tanker – og af dit liv. Bogen er udgivet både som trykt bog eller e-bog, og den kan købes hos boghandlerne, eller hos mig eller lånes på bibliotekerne.

Håbets Kraft 296 sider pris kr. 250,- ekskl. forsendelse.

Bestilling hos mig: Skriv mail eller sms. Betaling via MobilePay.

Lektør udtalelse:

Håbetskraft_Lektør14092017


Cd BalanceKUNST

6 forskellige visualiseringsøvelser mod stress og depression

Øvelsernes varighed er mellem 10 og 20 minutter.

Fire af øvelserne er generelle, og hjælper dig til at finde ud af, hvad du vil forandre og hvordan du kan gøre det.

De sidste to er rettet specielt til personer, der er syge af stress eller depression og hjælper til at finde ud af, hvad der skal til, for at du bliver rask – og forbliver rask.

Dobbelt cd’en koster 75 kr. + forsendelse

Bestil på 2613 5375 eller SMS eller send en mail til kontakt@ingemadsen.dk

Betaling via MobilePay på 2613 5375.

Med Små Skridt

Med Små Skridt – en håndbog om depression og stress forord af professor Poul Videbech.

Se anmeldelser af bogen nederst på siden. Bogen er udsolgt fra forlaget, men kan lånes på biblioteket. jeg har enkelte eksemplarer på lager. Ring eller sms 2613 5375 hvis du er interesseret. Pris ekskl. forsendelse kr. 299,-

Bogen indeholder tre dele og en cd:

Del 1: Set indefra
Handler om 12 vidt forskellige mennesker, der gik ned med stress eller fik en depression: Hvorfor de blev syge, hvordan de oplevede sygdommen og hvad hjalp dem til at blive raske.

Del 2: Set fra en medicinsk vinkel
Her er det lægevidenskaben*, der udtaler sig: Årsager til sygdommene, symptomer og behandlingsformer.
Det er også her du kan teste dig selv for stress og/eller depression.

Del 3: Se fremad
Handler om det, du selv kan gøre for at blive rask,
hvordan du mindsker stress i hverdagen,
og hvordan du forebygger stress og depression,
og hvad du kan gøre, når du ikke kan se en ende på problemerne.

Cd
med bogen følger en cd med to afslapningsøvelser, en visualiserings-øvelse og en guidet meditation.

* Poul Videbech, professor, ledende overlæge, Center for Psykiatrisk Forskning og Bo Netterstrøm, speciallæge i arbejdsmedicin og stressforsker.

Anmeldelser:

Lektør Ellen Lind Jensen, DBC (tidligere Dansk BiblioteksCenter)

Fin og anvendelig brugsbog om stress og depression, der vil kunne læses bredt af ramte og deres pårørende, som her vil kunne finde støtte og inspiration.

“Fra min indbakke”:

Jeg har med stor begejstring læst din fremragende bog.

For en gangs skyld er der nu en bog, der er skrevet i et let forståeligt sprog, så alle kan forstå budskabet.

Det er sådan en bog, der har manglet længe.

Mange hilsner fra Annette Selvig

Jeg læste bogen, fordi jeg har haft nogle medarbejdere som er gået ned med stress. Bogen har givet mig et godt indblik i hvad stress egentligt er. Så ser jeg også bogen som en konkret værktøj for dem som allerede er havnet i spiralen, og kan have behov for en hjælpende hånd. Bogen er absolut en fantastisk supplement til hjælp, og den er nem og lige til at gå til.

Hilsen Mons Bransholm Poulsen

En bog der skal ligge fremme

af Johanne Bratbo, psykolog og projektleder i fagbladet Socialpsykiatri

Depression har udviklet sig til en folkesygdom, og langvarig stress er en udløsende årsag hos mange. Det øger behovet for at kunne søge information og få ideer til, hvordan man kommer sig og selv kan bidrage til sin bedring undervejs.

Inspirationskilden til bogen er forfatterens egne oplevelser med en depression. Hun beskriver selv sin motivation for at skrive bogen således: ”Jeg ville ønske, at jeg havde haft en introduktion til, hvad det vil sige at have fået en depression, hvordan det føltes, og hvordan jeg kunne finde tilbage til livet igen, samlet i én bog. Så behøvede jeg kun at kigge ét sted, indtil jeg havde lyst og energi til mere.” (s.13) Før sin depression havde hun i mere end 20 år arbejdet med kommunikation og markedsføring. I dag, hvor hun er kommet sig, er hun selvstændig coach og underviser.

Bogens titel, ”Med små skridt”, er kendetegnende for tankegangen og den pædagogiske forståelse, som gennemsyrer hele bogen.

Bogen kan varmt anbefales ikke bare til personer eller pårørende, som har depression inde på livet, men i høj grad også til personale i såvel psykiatrien som socialpsykiatrien. Den favner bredt, men sproget er lettilgængeligt – og tonen er udogmatisk og afstigmatiserende hele vejen igennem.

Anskaf bogen, og lad den ligge fremme til inspiration. Den kan tages i små eller store bidder alt efter overskuddet og formålet med læsningen – om ikke andet kan fortællingerne i starten være historier til oplæsning og fælles refleksion.

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail