Inge Madsen

“Når det blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.”

Et kinesisk ordsprog, jeg har gjort til mit eget. For selvom vi ikke altid kan vælge, hvad der skal ske i livet, kan vi altid vælge, hvordan vi vil reagere.

Dét, der er sket, kan vi ikke ændre! Men vi kan beslutte, hvor stor en effekt, det skal have for os i vores liv fremover! For uanset hvor alvorligt det skete er, er der altid en vej tilbage til livet.

Måske bliver hverdagen ikke som den var tidligere, for der kan jo være kommet fx fysiske begrænsninger. Men en anden måde behøver ikke nødvendigvis at betyde en dårligere måde. I nogle tilfælde kan det endda betyde en positiv forandring. Det gjorde det for mig! Og det har det også gjort for mange andre mennesker.

Tror du ikke på mig?

Så læg mærke til de mange mennesker, der efter at have været alvorligt syge eller måske endda døende, fortæller, at de nu er begyndt at leve et bedre liv. Et liv med mere indhold og glæde. Et liv hvor der er skabt en indre bæredygtighed, som giver ro og robusthed i hverdagen. Det er det, jeg tilbyder at hjælpe dig til at opnå – uanset om du er rask eller syg.

At tage livet for givet fører til, at dag efter dag går – og lige pludselig er det blevet for sent.

Så vær ikke bange for forandringer, de sker alligevel hele tiden. Bare kig i spejlet!

Vil du vide mere, så ring 26 13 53 75 eller send en mail til kontakt@ingemadsen.dk

Vil du vide mere om min baggrund, kan du evt. kigge på siden om min baggrund.

Inge Madsen

Ring 26 13 53 75

send en mail