Om Inge Madsen

“Når det blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.”

Et kinesisk ordsprog, jeg har gjort til mit eget. For selvom vi ikke altid kan vælge, hvad der skal ske i livet, kan vi altid vælge, hvordan vi vil reagere.

Dét, der er sket, kan vi jo ikke ændre! Men vi kan beslutte, hvor stor en effekt, det skal have for os i vores liv fremover! For uanset hvor alvorligt det skete er, er der altid en vej videre.

Måske bliver hverdagen ikke som den var tidligere. Men en anden måde behøver ikke nødvendigvis at betyde en dårligere måde. I nogle tilfælde kan det endda betyde en positiv forandring. Det gjorde det for mig, da jeg rejste mig efter en svær depression! Og det har det også gjort for mange andre mennesker.

Tror du ikke på mig?

Så læg mærke til de mange mennesker, der efter at have været alvorligt syge eller måske endda døende, fortæller, at de nu er begyndt at leve et bedre liv. Et liv med mere indhold og glæde. Et liv med en indre bæredygtighed, der giver ro og robusthed i hverdagen. Det er det, jeg tilbyder at hjælpe dig til at opnå – uanset om du er rask eller syg.

Det gamle citat:” Nød lærer nøgen kvinde at spinne” gælder stadig – også for virksomheder. Når krisen rammer, bygger nogle mennesker læhegn og andre vindmøller. Jeg arbejder for at hjælpe mennesker med at” bygge vindmøller”.

Der er absolut ingen grund til at være bange for forandringer, de sker alligevel hele tiden. Bare kig i spejlet!

Vil du vide mere, så ring 26 13 53 75